Locaties

BusinessPoint Dongen

Deze unieke locatie heeft een industriële stijl en is gericht op werken, vergaderen en de organisatie van events. Het Petit Café is sfeervol ingericht en biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke én particuliere ontmoetingen

Het Petit Café is voorzien van alle horeca-faciliteiten die je maar kunt verwachten. Onze chef staat aan het roer van de professionele en culinaire keuken. Smaakvolle lunches, diners en borrelbites worden op passionele wijze voor gasten bereidt. De geur en beleving brengt jou en jouw gasten in gastronomische sferen. Ook de combinatie van borrel en BBQ op ons terras behoort tot de mogelijkheden. Bruisend, Inspirerend, Verrassend!

Wil je kennismaken met deze locatie? Wij ontvangen je in het Petit Café waar wij tevens de mogelijkheid bieden om een proeverij te organiseren. GIXX Catering & Events houdt kantoor in BusinessPoint waarmee wij je ‘in onze huiskamer’ ontvangen!  

Voor meer informatie bezoek je de website www.businesspointdongen.nl

 

images/LR_Daily_On_Point_15.jpg

Lisboa

In ’s Gravenmoer, gemeente Dongen, is Lisboa gevestigd. Lisboa is een boomgaard waar je terecht kunt voor verse milieubewuste producten zoals appel- en perensap, wijn, ambachtelijk gemaakte appelstroop en kersverse jam

Lisboa is voorzien van een sfeervolle tuinkamer waar je kunt genieten van een optimale sfeer voor jouw gasten. De ruimte is exclusief voor jouw gasten beschikbaar en biedt de mogelijkheden die je maar wenst.
Heb je gedroomd over een diner of BBQ in de bloesem van de boomgaard? Dit is wat Lisboa je te bieden heeft. Natuurlijk kan ook een aperitief genuttigd worden vanuit het terras zodat je uitkijkt om de boomgaard. Borrelen en dineren tussen het fruit. Uniek en meer dan sfeervol. Geïnteresseerd? Wij nemen je mee voor een bezichtiging!

 

images/13438885_214971202235305_208962662886808180_n.jpg

De Vlaamsche Spijcker

In het groene buitengebied van de gemeente Dongen ligt een monumentale ‘Vlaamsche Spijcker’ (anno 1575), die uniek is in zijn soort. Het is namelijk, voor zover bekend, de oudst gedateerde ‘Vlaamsche Spijcker’ van Vlaanderen en Brabant. Deze door de houten constructie tot stand gekomen ruimte werd vroeger gebruikt om koren en graan in op te slaan. De hoge nok en het breed aflopende rieten dak zorgen voor een adembenemende ruimtelijkheid en bijbehorende rust.

Deze locatie is voor GIXX Catering & Events beschikbaar en leent zich voor het organiseren van een breed scala aan partijen. De locatie wordt gecombineerd met onze catering voor bijvoorbeeld jouw bruiloft, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, dan wel bijeenkomsten in de privésferen zoals een jubileum of familiereünie. Ook voor herdenkingen en condoleances beveelt GIXX je deze locatie aan.    

Voor meer informatie bezoek je de website www.devlaamschespijcker.nl

 

images/60f1810374417c3692aee303_dvsbinnen.jpg

Jouw eigen locatie maken wij uniek

Heb je zelf een locatie waar je jouw event wil organiseren? Wat super tof! Ook dan staat ons team voor jou klaar! We creëren de sfeer die je wenst en dragen ook op jouw locatie ons enthousiasme en onze passie over op jouw gasten!

Wil je van A tot Z ontzorgd worden en organisatorisch nergens omkijken naar hebben? Neem contact op zodat wij samen met onze professionele partners op uw wensen kunnen inspelen!

images/sfeerbeelden/LR_GIXX_02.jpg

Contact

Wil je een event laten organiseren welke jou en je gasten voor altijd bij blijft? Of graag eerst meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

LR_GIXX_04_320x180 Locaties - Gixx

Mail ons vrijblijvend

Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.
We contacten je binnen twee dagen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

Informatie

Adresgegevens
GIXX Catering & Events
Lage Ham 190
5102 AE Dongen
(BusinessPoint, Bedrijvenpark Entrop)
Telefoon
0162 240 020
E-mail
info@gixx.nl

Kamer van Koophandel:
84285257

BTW nummer:
NL003940781B27

whatsapp