Zakelijk

Zakelijk

Er staat een zakelijk event op de planning. Ideeën zijn verzameld en wellicht zijn er nog tal van mogelijkheden om het event nog interessanter te maken zodat jullie gasten een unieke ontmoeting beleven.

Het klopt! De mogelijkheden zijn inderdaad divers. Graag nemen wij jullie mee in een beknopte weergaven van events die onlangs zijn georganiseerd:

Borrel

Afhankelijk van jullie wensen creëren wij met ons team de juiste sfeer voor jullie aangeklede borrel. Een verrassend of feestelijk ontvangst waarbij het jullie gasten aan niets ontbreekt. De borrel wordt voorzien van borrel-bites met de juiste vibe. Verse producten, vers bereid, warm of koud en op en top gepresenteerd! Van achtergrond- tot live muziek, overal wordt aan gedacht. Onze passie en enthousiasme brengen we graag over aan jullie gasten.

Diner

In samenspraak met onze chef worden jullie wensen vertaald naar een culinaire creatie. Er wordt gewerkt met de meest smaakvolle streekgebonden producten. Walking diner, uitgeserveerd diner of special bites in combinatie met een borrel. Met een diversiteit aan mogelijkheden kunnen wij jullie wensen in vervulling laten komen. 

BBQ

Eten verbindt mensen, het brengt sfeer in de onderlinge relatie en zorgt voor een gemoedelijke vibe. Onze chef bereidt tussen de gasten de mooiste gerechten op de Green-Egg. Vlees-, vis en vega-gerechten worden smaakvol gepresenteerd. Een unieke bijeenkomst met culinaire BBQ-bites.

Feest

Je bent een bedrijf met ambitie en wilt successen vieren. Professionals met visie weten waar ze heen willen. Wij dagen je graag uit om tot inspirerende keuzes te komen voor de feestelijke invulling om de successen van jouw bedrijf te vieren. Het vraagt om een creatieve projectaanpak om jouw gasten te raken met een passend event. De mogelijkheden zijn divers en samen met onze partners helpen we je dan ook graag verder. Het start met een kennismaking! Laten we elkaar snel ontmoeten!

Afspraak maken

Contact

Wil je een event laten organiseren welke jou en je gasten voor altijd bij blijft? Of graag eerst meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Lr Gixx 04

Mail ons vrijblijvend

Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.
We contacten je binnen twee dagen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

Informatie

Adresgegevens
GIXX Catering & Events
Lage Ham 190
5102 AE Dongen
(BusinessPoint, Bedrijvenpark Entrop)
Telefoon
0162 240 020
E-mail
info@gixx.nl

Kamer van Koophandel:
84285257

BTW nummer:
NL003940781B27

whatsapp