Particulier

Particulier

Het speelt al enige tijd in je gedachten. Jullie hebben al wat ideeën met elkaar gedeeld of misschien zelfs al concrete plannen gemaakt. De datum van de familiedag, borrel met vrienden, eventueel gecombineerd met een BBQ of diner komt dichterbij. En dat vraagt wel iets! De mogelijke invulling van het event, het uitnodigen van gasten, hoe vullen we het precies in? Planning? Organisatie? Veel mogelijkheden komen ter sprake en daarbij helpen we graag. Het start met een ont-moeting, geheel vrijblijvend dus. Laten we elkaar snel ontmoeten! 

Borrel

‘Feel the vibe’
De mogelijkheden zijn divers en juist daarom stemmen we de wensen met jullie af. Op basis van een inventariserende kennismaking kunnen we richting geven aan de juiste sfeer en invulling voor de aangeklede borrel. Strakke aankleding, stoer, lounge-style of juist met veel verrassende kleureffecten? Het zal de gasten aan niets ontbreken en dat begint met een passend ontvangst. De borrel wordt voorzien van borrel-bites met de juiste vibe. Verse producten, vers bereid, warm of koud en op en top gepresenteerd! Jij bent gast en dat ervaart je ook! So feel the vibe!

Diner

‘Taste the quality’
Onze chef staat geheel tot jullie beschikking. Heeft een private dining de voorkeur? Of vier je liever gezellig met vrienden een bourgondische avond waarbij je niet hoeft na denken over de lekkernijen die worden gepresenteerd? Laagdrempelig of liever wat meer luxe? Dat het een culinair feestje wordt staat vast. Er wordt gewerkt met de meest smaakvolle streekgebonden producten. Neem ons mee in de wensen en verwachting en samen creëren we een smaakvolle en verrassende belevenis. Just taste the quality!

BBQ

Chill & Grill
Je gedachten gaan al uit naar een zonnige zomerdag. Een tuin in volle bloei en heldergroen gras met daarop sfeervolle tafels en een zomerboeket voor de finishing touch. Op achtergrond klinken strandachtige akkoorden die samensmelten tot een sound die je doet denken aan de optimale lounge-sfeer. De chef bereidt heerlijke gerechten op de BBQ of Green Egg. De geur van gegrilde groenten zoeken hun weg door de tuin. Alle gasten hebben het zichtbaar naar hun zin. Zij zijn feestelijk gekleed en de gepresenteerde drankjes geven het geheel een sfeervol uiterlijk. Alle benodigde ingrediënten voor een kwalitatieve Chill & Grill. Is dit een wenselijke situatie? Laten we afspreken!

Feest

Heb je iets te vieren? Laten we het vieren dan! Mogelijk zijn er al wat ideeën gedeeld of zelfs al concrete plannen gemaakt. Het feest is pas geslaagd als het aan de verwachtingen voldoet. Heb je veel gasten? Trendy muziek en wil je dat het knalt? Of juist compact, intiem en speciaal? De mogelijkheden en combinaties voor een feest zijn divers. Laat ons weten wat de verwachtingen zijn. We bespreken de mogelijkheden graag. Het start met een ont-moeting, geheel vrijblijvend dus. Laten we afspreken. 

Afspraak maken

Contact

Wil je een event laten organiseren welke jou en je gasten voor altijd bij blijft? Of graag eerst meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Lr Gixx 04

Mail ons vrijblijvend

Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.
We contacten je binnen twee dagen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

Informatie

Adresgegevens
GIXX Catering & Events
Lage Ham 190
5102 AE Dongen
(BusinessPoint, Bedrijvenpark Entrop)
Telefoon
0162 240 020
E-mail
info@gixx.nl

Kamer van Koophandel:
84285257

BTW nummer:
NL003940781B27

whatsapp