Over ons

Over ons

Jouw event is onze focus en daarbij zijn wij jouw organisator. Eén gezicht, één contactpersoon, één overzicht van afspraken en dus één aanspreekpunt.

Wij werken samen met ons team en vaste leveranciers. Net als GIXX Catering & Events zijn ook onze partners door de wol geverfd. Voorzien van ruime kennis en ervaring is een geoliede samenwerking ontstaan. Dat ervaar je in de planning én organisatie. Locaties, inrichting, aankleding en techniek zoals licht en geluid is in goede handen. Onze professionals staan voor je klaar!

Ga je voor een onvergetelijk event? Dan moet ook alles op culinair gebied kloppen! Daar zorgen wij maar al te graag voor. Wij hebben een eigen keuken met een professionele chef. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af. 

Onze missie

Een onvergetelijk event organiseren is een kunst op zich. Wij werken samen met onze opdrachtgever en partners om tot een unieke invulling te komen. Een eerste ontmoeting is de start van een succesvol event!
Met GIXX Catering & Events heb je één aanspreekpunt met aandacht voor jouw wensen. Afspraak is afspraak, dáár kun je van op aan!

Werken bij

GIXX Catering & Events is altijd op zoek naar echte horecatijgers. Heb jij passie voor het vak? Kan jij jouw enthousiasme overbrengen aan onze gasten en zet jij alles op alles om voor onze gasten en geweldig event te organiseren? Twijfel dan niet en bel naar 0162 – 240 020 of stuur een mail naar info@gixx.nl en vertel waarom wij jou aan ons team moeten toevoegen! Wie weet proosten we binnenkort samen op jouw nieuwe (bij)baan!

Contact

Wil je een event laten organiseren welke jou en je gasten voor altijd bij blijft? Of graag eerst meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Lr Gixx 04

Mail ons vrijblijvend

Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.
We contacten je binnen twee dagen. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

Informatie

Adresgegevens
GIXX Catering & Events
Lage Ham 190
5102 AE Dongen
(BusinessPoint, Bedrijvenpark Entrop)
Telefoon
0162 240 020
E-mail
info@gixx.nl

Kamer van Koophandel:
84285257

BTW nummer:
NL003940781B27

whatsapp